IN MEMORIAM-JOSIP GUGEC (Donji Desinec, 1947.-Karlovac, 2021.)

13.01.2021. U petak, 8. siječnja 2021 u karlovačkoj bolnici preminuo je od posljedica koronavirusa Josip Gugec, jedan od voditelja redarske službe Nogometnog kluba Jaska, klupski majstor i vjerni navijač Jastrebova s Centrale

Vijest o smrti dragog Jože bolno je odjeknula u redovima igrača, dužnosnika i prijatelja najstarijeg jaskanskog sportskog društva.
Josip Gugec, vrsni majstor za centralno grijanje i vodoinstalater, među svojim desinečkim vršnjacima i prijateljima omiljen pod nadimkom „Komarac“, postao je jedan od Jastrebova zahvaljujući u prvom redu svojem unuku Leonu Budni, darovitom nogometašu Jaske, odličnom strijelcu i dokazanom džokeru, junaku brojnih pobjeda modrobijele momčadi.
Za Josipom tuguju njegova supruga Barbara, sin Ivica, kći Natalija i tri unuka. Vedar i ljubazan čovjek, istaknuti branitelj i strastveni lovac, ostat će zauvijek upisan i u srcima svojih brojnih prijatelja i znanaca.
Njegovi Jastrebovi nikad ga neće zaboraviti i Joža će biti trajno prisutan u svim njihovim pobjedama, radostima i uspjesima.
Neka mu je laka njegova desinečka, jaskanska i hrvatska zemljica koju je toliko volio. Počivao u miru!

NK Jaska

TAGOVI | NK Jaska

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!