Božićna priča jaskanske udruge K.A.O.S.

16.12.2010. U Glazbenoj školi u Jastrebarskom večeras je otvorena izložba dječjih likovnih radova novoosnovane udruge K.A.O.S. i održan koncert učenika Glazbene škole

U jaskanskoj Osnovnoj školi Ljubo Babić nedavno je osnovana udruga neobičnog naziva K.A.O.S. koji ustvari znači Kretanje-Aktivnost-Opažanje-Spoznavanje, a osnovale su je profesorice Ivana Strmečki Vučina i Ines Jerčinović. U okviru udruge djeluje likovna radionica, ritmičko-sportska, prilagođena djeci mlađeg uzrasta, te jazz-dance radionica koju pohađaju djeca viših razreda, pa i srednjoškolci. 

Večeras su se u suradnji s Glazbenom školom Jastrebarsko po prvi puta predstavili likovnom izložbom dječjih radova u predvorju Glazbene škole, koju je otvorio zamjenik jaskanskog gradonačelnika Stipe Bučar, i koncertom učenika Glazbene škole na kojem su nastupile male plesačice sportsko-ritmičke sekcije udruge K.A.O.S.

Svakako treba pohvaliti ovu inicijativu jaskanskih učiteljica koje dio svoga slobodnog vremena posvećuju mladima i djeci kako bi im omogućile razvijanje kreativnosti i dječje mašte putem likovnog djela ili plesnog pokreta.

TAGOVI | Božić | Glazbena škola Jastrebarsko | Osnovna škola Ljubo Babić | Udruga K.A.O.S.

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!