Dođite na Večer Sonje Zubović!

19.11.2019. Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom poziva Vas na Večer Sonje Zubović u petak, 22. studenog 2019. u 19:30 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko

Aktivna članica Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom, ugledna književnica Sonja Zubović, porijeklom Jaskanka, nedavno je iz ruku predsjednice Slavenske akademije za književnost i umjetnost Elke Naygolov primila iskaznicu i postala član te prestižne Akademije. To je odličan povod da se Sonjin grad, Jastrebarsko, malo bolje upozna s djelatnošću ove vrijedne književnice i pjesnikinje, osnivačice Umjetničke organizacije Tekston i voditeljice hvaljenog, popularnog projekta "Poezija to-go".
U programu Večeri Sonje Zubović u Jastrebarskom će uz samu Sonju sudjelovati književnici Miro Gavran i Nino Škrabe, tajnica Društva hrvatskih književnika i pjesnikinja Ružica Cindori, dramski umjetnik Robert Kurbaša, glumice i glumci Kazališta Škrabe te glazbeni gosti, Ansambl "Sudar Beat", Gradsko pjevačko društvo "Javor" i profesori Glazbene škole Jastrebarsko.
Večer Sonje Zubović održava se u sklopu projekta za poticanje čitanja i pisanja "Vrelo zavičaja" u suradnji s Kreativnim studijem Zvrk, Kazalištem Škrabe i Glazbenom školom Jastrebarsko, uz potporu Zagrebačke županije, Društva hrvatskih književnika i Grada Jastrebarskog.
Veselimo se Vašem dolasku!

MH

TAGOVI | Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!