Godi Keller u Svetom Martinu pod Okićem

20.10.2018. Predavanje uglednog norveškog pedagoga Godija Kellera u organizaciji Instituta za waldorfsku pedagogiju (IWP) održat će se u ponedjeljak, 22. Listopada u Osnovnoj školi u Svetom Martinu pod Okićem

Osnovna škola Mihaela Šiloboda
Sveti Martin pod Okićem 37 B
Sveti Martin pod Okićem

- 15 h - za školske djelatnike
- 19 h - za roditelje i širu javnost

Ulaz je slobodan, a dobrodošli su dobrovoljni prilozi za troškove organizacije.

GODI KELLER, dugogodišnji waldorfski učitelj s dugim stažem oca i djeda za kojeg kažu da "ne podučava, već inspirira", predavač je na waldorfskim studijima širom Europe i autor dviju knjiga. Njegova prva knjiga "Sa srcem u školi" prevedena je na hrvatski jezik. Nastavnicima i roditeljima savjetuje kako iz djece izvući ono najbolje te kako im pomoći razviti njihove potencijale.
Duhovit pristup svakoj temi, uvjerljivost i jednostavnost kojom slušateljima približava teme odgoja i razvoja djeteta krase svako njegovo predavanje. Nasmijat će vas do suza i podsjetiti kako je odgajanje djeteta prirodan i radostan proces. Slikovitim primjerima Godi Keller inspirira i ohrabruje roditelje i odgojitelje želeći povećati njihovo samopouzdanje i razumijevanje dječjeg razvoja te poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta.

Institut za waldorfsku pedagogiju (IWP) neovisna je i neprofitna udruga koja se bavi razvojem waldorfske pedagogije. U odgojnom pristupu waldorfske pedagogije u fokusu je dijete sa sva tri aspekta svoga bića (tijelo, osjećaji i um). Cilj je omogućiti djetetu razvijanje samosvijesti i emotivne inteligencije, volje i interesa te radnih navika. U Zagrebu već 24 godine djeluje Waldorfska škola, a sada imate po prvi puta priliku susresti se s waldorfskom pedagogijom i u jaskanskom kraju.

Veselimo se Vašem dolasku!

MH

TAGOVI | Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!