Izvrsni rezultati učenika Glazbene škole Jastrebarsko

03.04.2019. Učenicima jaskanske glazbene škole započela su natjecanja u kojima i ove godine postižu zapažene rezultate


Početak drugog polugodišta učenicima i nastavnicima Glazbene škole Jastrebarsko donosi puno uzbuđenja, ali i puno predanog rada. Tada započinje sezona natjecanja, na kojima naši učenici svake godine sudjeluju i ostvaruju izvrsne rezultate. Ovogodišnju sezonu započeli smo sudjelovanjem naše učenice 2.razreda, Nicole Žalac, i njene profesorice Jelice Boto na Međunarodnom natjecanju Mladi Padovec u Novom Marofu. Nicole se natjecala u disciplini glasovir, 1.kategorija, i osvojila 2.nagradu.
Borna Pintur, učenik 4.razreda gitare u klasi profesora Tomislava Ribičića, sudjelovao je na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, te u 1.kategoriji osvojio 2.nagradu.
U Križevcima, na međunarodnom natjecanju Sonus op.5, izvrsne rezultate ostvarila su još dva naša učenika i njihovi mentori.
Luka Poljančić, učenik 2.razreda glasovira u klasi profesorice Jelice Boto, natjecao se u 1.kategoriji i osvojio 2.nagradu.
U disciplini solfeggio, pod mentorstvom profesorice Đurđe Pavlović, natjecala se Helena Antičević. Helena je u mini kategoriji osvojila 1. nagradu!

U narednim tjednima, netom prije proljetnih praznika, očekuje nas još uzbudljivih događaja. U Kaštel Kambelovcu održava se međunarodno natjecanje Daleki akordi, na kojem se natječu naše tri učenice u disciplini violina - Helena Antičević, Zara Prežgaj i Paula Golub, pod vodstvom profesorica Romine Host i Lucije Stanojević, a u isto vrijeme će našu školu na Međunarodnom natjecanju Woodwind&Brass u Varaždinu ove godine predstavljati Veronika Hodak, učenica 3.razreda saksofona i njen profesor Goran Jurković.
Osim na natjecanjima, naši učenici i njihovi nastavnici sudjeluju i na drugim glazbeno-kulturnim događanjima. Krajem siječnja GŠ Jastrebarsko je u sklopu Noći muzeja održala kratki koncert u prekrasnom muzeju grada Jastrebarskog, a u ožujku ove godine učenica 3.razreda glasovira Ariana Rošić i njena profesorica Hana Hunjet sudjelovale su na iznimnom događaju u organizaciji Glazbene škole Karlovac, Noć glazbe.
Svim učenicima i nastavnicima GŠ Jastrebarsko ČESTITAMO na postignutim rezultatima, a onima, kojima natjecanje tek slijedi, želimo puno uspjeha!

GŠJ

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!