Ljetni koncert KUD-a umirovljenika

13.06.2019. U prekrasnom prostoru atrija Gradskog muzeja u Jastrebarskom pjevački zbor KUD-a umirovljenika održao je sjajan koncert

Centar za kulturu i zbor KUD-a Umirovljenika Jastrebarsko pod umjetničkim vodstvom Manuele Budišćak, te uz instrumentalnu pratnju tamburaškog sastava "Rekreacija"  protekli utorak su svojim sugrađanima poklonili prekrasan koncert na otvorenome. 

Naime, ambijent atrija Gradskog muzeja pokazao se izvanrednim prostorom za manje koncerte na otvorenom, što su sjajno iskoristili pjevači KUD-a umirovljenika i svojim prekrasnim izvedbama poznatih tradicionalnih pjesama razveselili svoje poklonike. 

Predsjednik KUD-a Ivan Smolčić zahvalio je svima na dolasku, posebno onima koji im svesrdno pomažu u radu, a to je prije svega Centar za kulturu, Grad Jastrebarsko i mlada muzikologinja Manuela Budišćak koja je unijela živost i radost pjevanja našim sugrađanima treće životne dobi. Odlučnu suradnju imaju s tamburaškim sastavom "Rekreacija" koji ih prate na njihovim koncertima. 

-Ovaj koncert poklanjamo u čast našim vatrogascima koji ove godine slave 130 godina uspješnog rada, naglasio je ovom prilikom Ivan Smolčić.
Nije stoga ni čudno što je u pozadini mirisala vatrogasna kotlovina kojom su se pjevači i svirači počastili nakon koncerta.

I.K.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | KUD umirovljenika

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!