"Oko jedne hiže" u Donjoj Kupčini 22. rujna!

18.09.2019. Kazalište Škrabe s radošću vas poziva u Donju Kupčinu na izvedbu svoje popularne hit-predstave "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea

Radi se o drugom gostovanju jedne predstave Nine Škrabea u Donjoj Kupčini, jednom od najvećih naselja na području bivše Općine Jastrebarsko (danas u sklopu Općine Pisarovina). Jaskanski kazalištarci tamo su gostovali u prosincu 1990. božićnom predstavom "Sveta Obitelj u razbojničkoj špilji".
Predstava "Oko jedne hiže" održat će se u nedjelju, 22. rujna 2019, u 19 sati u društvenom domu u Donjoj Kupčini u sklopu programa "Rodino ljeto u Kupčini", povodom obilježavanja Dana roda. Organizatori cijelog programa su Turistička zajednica općine Pisarovina i Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije, dok su pokrovitelji događanja Zagrebačka županija i Općina Pisarovina.
"Rodino ljeto u Kupčini" započet će u Zavičajnom muzeju Donja Kupčina u nedjelju, 22. rujna u 14 sati programom namijenjenom djeci. Moći će se saznati sve o rodama, održat će se radionice izrade gnijezda za rode, izrada roda u različitim tehnikama te će se tragati za rodinim jajima. U 18 sati započinje program namijenjen i odraslima. Bit će prilike da se razgleda prostor Zavičajnog muzeja Donja Kupčina te degustiraju domaći proizvodi, a prije predstave "Oko jedne hiže" u društvenom domu će nastupiti Kulturno-umjetničko društvo Sveta Jana. Ulaz na predstavu i sve ostale aktivnosti je besplatan!
Glumačka ekipa Kazališta Škrabe uputit će se u Donju Kupčinu nakon iznimno uspješnog gostovanja s predstavom "Oko jedne hiže" krajem kolovoza u Pribiću. Rasvjetom će upravljati Krešimir i Ivica Batušić, tonom Krešo Karas i Dominik Sečen, dok je tehnički voditelj predstave legenda jaskanskog kazališta Želimir Hrković.
Vidimo se u Donjoj Kupčini, u društvu roda, oko jedne hiže! Veselimo se susretu s mještanima Donje Kupčine i Općine Pisarovina, ali i s posjetiteljima i gostima iz drugih naselja jaskanskog kraja, Zagrebačke županije i Lijepe naše!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!