Orašar kao uvod u jaskanski advent

21.11.2019. Baletni studio Jastrebarsko u svojoj jubilarnoj 20. godini umjetničkog djelovanja priprema pravu malu poslasticu ljubiteljima baleta u našem gradu

Baletni studio Jastrebarsko u svojoj jubilarnoj 20. godini umjetničkog djelovanja, nakon izložbe fotografija, otvorenja police s osvojenim peharima s raznih natjecanja i nastupa, Sajma cvijeća u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko te prekrasnog koncerta Svečanost baleta i glazbe u Glazbenoj školi, voditeljica studija Svetlana Lukić sa svojih osamdesetak balerina i dva gosta, Brunom Vađinom i Gabrijelom Ječićem, pripremaju pravu malu poslasticu - balet "Orašar".
Pretpremijera je u subotu 30. studenog 2019, premijera u nedjelju 1. prosinca 2019. Reprize su u subotu 7. prosinca i nedjelju 8. prosinca 2019.
Sve predstave počinju u 19 sati. Karte se mogu nabaviti u kafiću Kino od subote 23. studenog 2019.
Baletnu bajku Orašar obožavaju djeca različite dobi i ona je neizostavan dio svake adventske čarolije širom svijeta. Jedno od najljepših djela klasične baletne umjetnosti, ovaj put dramaturški, pedagoški i koreografski prilagođeno uzrastu izvođača, vodi nas kroz božićni svijet raskoši, šarenila, vila i slatkiša, prateći pustolovine djevojčice Klare, koja od svog ujaka na Badnjak dobiva neobičan dar - drobilicu za orahe u obliku drvenog lutka. Klara obožava i svojeg ujaka poznatog po izvođenju raznih čarolija, kao i njegov nesvakidašnji dar. Kad u ponoć Orašar oživi uz malu čarobnjakovu pomoć, on povede Klaru u čudesan svijet prepun najrazličitijih likova, koji se s neobičnom pažnjom posvećuju očaranoj djevojčici.
Pridružite nam se na baletnoj predstavi Baletnog studija Jastrebarsko i doživite čaroliju "Orašara"!

S.L.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!