OtpisaNE dolaze i u Jasku

17.01.2020. U subotu, 25. siječnja u goste nam dolazi izvrsna glumačka ekipa u sastavu: Slavko Sobin, Ecija Ojdanić, Ksenija Marinković i Erna Rudnički s izvrsnom predstavom OTPISANE

Ovo je priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je stjecajem neočekivanih okolnosti “uletio” u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njene poduzetne i pune razumijevanja za bližnje, kćerke Hrvojke te dokone zavodnice u pokušaju, susjede Milojke.
Slučajni ulazak Sirijca u živote tih žena za njih predstavlja emotivni zemljotres, tijekom kojeg sve tri dožive značajne promjene u pogledu na svijet. One pokušavaju, a vidjet ćemo uspijevaju li, kroz niz apsurdnih i komičnih situacija, pored neobičnog stranca koji je za njih praktično deus ex machina, sebi pokazati i dokazati da još imaju razloga živjeti i mijenjati sebe i svijet na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE!
Ulaznice po popularnoj cijeni od 60,00 kn mogu se nabaviti u Caffe baru Kino već od petka, 17. siječnja.
Pozivamo Vas da na vrijeme rezervirate svoje mjesto i nikako nemojte propustiti priliku da u Jaski uživate u ovoj kazališnoj poslastici.
N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!