Prijavite se za drugi dio Ljetnog kampa Hawk City!

01.08.2019. U Jastrebarskom se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe tijekom srpnja i kolovoza već treću godinu zaredom održava Ljetni kamp Hawk City

Prvi dio "kampiranja" namijenjenog djeci i mladima od 5 do 15 godina održao se s velikim uspjehom u srpnju, a termini drugog dijela Kampa su utorak 6, srijeda 7. i četvrtak 8. kolovoza. Mlade "kampere" roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do ponedjeljka, 5. kolovoza na mail kazaliste.skrabe@gmail.com. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 722 9167.
Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina na svježem zraku organiziraju Ljetni kamp Hawk City, a i drugi dio ovoljetnog Kampa održat će se na raznim lokacijima u Jastrebarskom.
U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem (i čitanjem), istraživanjem prirode (izleti, piknici i pustolovine na livadi, u šumi, na svježem zraku), izradom kazališnih rekvizita i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.
Vidimo se na drugom dijelu Ljetnog kampa Hawk City 2019!

TAGOVI | Kazalište Škraba

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!