Prvo gostovanje Kazališta Škrabe u Pribiću

03.09.2019. U petak, 30. kolovoza predstava "Oko jedne hiže" kojom je autor i redatelj Nino Škrabe prošle godine proslavio 50 godina umjetničkog djelovanja odigrana je s velikim uspjehom u srcu Doline kardinala, u Pribiću

Bilo je to prvo gostovanje Kazališta Škrabe s ovom predstavom, a za njezino izvođenje u Pribiću najzaslužniji su Turistička zajednica općine Krašić na čelu s načelnikom Krašića Josipom Petkovićem Fajnikom, Nogometni klub Pribić ispred čijih se prostorija predstava odigrala te dobri duh Pribića i Dola, Josip Bakalas. 

Brojna pribićka publika s puno je pljeska i smijeha pozdravila jaskanske glumce predvođene kazališnim legendama Želimirom Hrkovićem i Deanom Skokom. Za rasvjetu predstave pobrinuli su se Ivica i Krešimir Batušić, a za ton Krešo Karas i Dominik Sečen. Tehnički voditelj predstave bio je Želimir Hrković, za kostime i šminku brinula je Sandra Brkljačić. Organizatori na čelu s vrijednom upravom i članovima NK Pribić za sve gledatelje, glumce i tehniku pripremili su nakon predstave bogatu gozbu.   

Prije predstave prisutne je u ime domaćina, NK Pribić, pozdravila Maja Žalac. Na predstavi je uz brojne male i velike Pribićance te njihove goste iz mnogih naselja jaskanskog kraja bila i voditeljica Dramskog studija karlovačkog kazališta Zorin dom Sanja Hrnjak. Na kraju je čestitao glumcima i pozdravio sve prisutne načelnik Općine Krašić Josip Petković Fajnik. 

Iz NK Pribić poručuju: "Da se ne bi reklo da se u Pribiću igra samo dobar nogomet i održavaju najbolje fešte, u Pribiću se također i kulturno uzdiže. Po prvi puta u goste nam je stiglo jaskansko Kazalište Škrabe i sve nas oduševilo svojom predstavom "Oko jedne hiže", autora i redatelja Nine Škrabea. Iznimno smo sretni, a također možemo reći i ponosni što se pokazala velika zainteresiranost publike i što nam je svima zajedno ova predivna glumačka ekipa, od kojih neki vuku korijene baš iz našeg kraja, ispunila srca i na pravi način završila "Ljeto u Pribiću". Još jednom HVALA cijeloj fantastičnoj ekipi Kazališta Škrabe. Bilo je preodlično i veselimo se budućim susretima."
Predstava "Oko jedne hiže" izvedbom u Pribiću otvorila je sezonu svojih gostovanja – moći ćete je pogledati u Donjoj Kupčini, u nedjelju, 22. rujna 2019, u organizaciji Turističke zajednice općine Pisarovina. Vidimo se!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!