Sjajan uspjeh jaskanskih balerina

09.04.2019. Balerine Baletnog studija Jastrebarsko osvojile su dva prva i dva druga mjesta, a voditeljica Svetlana Lukić primila je nagradu stručnog žirija za pedagoški rad


Proteklog vikenda, od 5. do 7. travnja, u Poreču je po prvi puta održano Međunarodno plesno natjecanje Dance Fest Poreč, nastalo kao rezultat dugogodišnje suradnje plesača USB Poreč i organizacije Dance Fest Novi Sad.

Na plesnom natjecanju sudjelovala su natjecatelji iz šest država: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovačke i Austrije. Među njima je bio je i Baletni studio Jastrebarsko s pet koreografija u kategorijama Classical Ballet, National/Etno i Contemporary Modern.

Balerine su uspjele osvojiti odlična mjesta. U kategoriji Balet dva prva mjesta i jedno drugo, a u kategoriji National/Etno drugo mjesto. Mlada i talentirana balerina, Antonia Juraj, nastupila je u jakoj konkurenciji od 15 djevojaka te uspjela osvojiti 9. mjesto, i to po prvi put sa svojom koreografijom All of me.

Osim natjecanja u kojem je sudjelovalo više od 2 000 plesačica bili su organizirani i edukativni seminari iz raznih plesnih stilova koje su održali suci koji su kasnije bili u žiriju.
Voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko, Svetlana Lukić, ovom je prilikom nagrađena od stručnog žirija specijalnom nagradom za pedagoški rad.

"Povodom dvadesete obljetnice Baletnog studija Jastrebarsko, možemo slobodno reći da je ovo priznanje došlo baš u pravom trenutku", poručila je gospođa Lukić.
Čestitke svim balerinama i njihovoj voditeljici.

BSJ

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!