Škola saksofona

05.04.2018. Glazbena škola Jastrebarsko po jedanaesti je puta domaćin mladim saksofonistima, koji će svoje umjetničko znanje nadograditi u još jednoj Školi saksofona


Na otvaranju škole saksofona polaznike i njihove roditelje pozdravio je i zaželio im ugodan boravak u našem gradu ravnatelj Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić, a s programom i rasporedom Škole upoznao ih je profesor Goran Jurković.

Glazbena škola Jastrebarsko tako je po jedanaesti put domaćin manifestacije koja u vrijeme proljetnih školskih praznika u našem gradu okuplja preko pedeset mladih saksofonista iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a koji će pohađati tečajeve jaskanskih istaknutih glazbenika i pedagoga: Gorana Jurkovića, Gorana Tudora, Nikole Fabijanića i Tomislava Žužaka, dok će umjetnička suradnica biti Linda Mravunac-Fabijanić.

Kroz desetogodišnje djelovanje Škole saksofona Jasku su osim brojnih hrvatskih, posjetili i najistaknutiji svjetski saksofonisti iz Francuske, Austrije, Švicarske i Slovenije.
Osim niza predavanja za mlade glazbenike, Škola saksofona će ponuditi i nekoliko vrhunskih koncerata kroz tjedan. U četvrtak u 19 sati nastupa dobro poznati kvartet Papandopulo, u petak se planira koncert polaznika škole, a u subotu u 13 sati održat će se i završni koncert polaznika, kao i podjela diploma.

I.B.

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!