SVEČANA PREMIJERA U JASKI

23.04.2019. Svečana premijera predstave "I neka vam loptice uvijek budu naklonjene" održati će se u četvrtak, 25. travnja u Jastrebarskom


Predstava koja je na svojoj pretpremijeri održanoj na 22. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije osvojila tri vrijedne nagrade nastala je kroz improvizacije na temu neobičnih likova koje susrećemo u svakodnevnom životu.
Polaznici dramskih radionica Gradskog kazališta Jastrebarsko su baš na temelju tog kazališnog istraživanja svoj rad prenijeli u tekst monološke forme, a dramaturginja Ana Perčinlić je njihove radove objedinila u cjelovito dramsko djelo.

Naposljetku su mlade glumice i glumci stvorili crnohumornu krimi komediju intrige u čijoj se paleti likova nalaze: poduzetnice sijamske blizanke, političarka čiji je politički program transparentan rad protiv općeg dobra, stara sponzoruša Zlatokopačica, anđeoska voditeljica Binga, fratar zvijezda društvenih mreža i kartel proizvođača vatrenog oružja.

Predstava koju je režirao Lovro Krsnik bit će premijerno izvedena u četvrtak s početkom u 20 sati u dvorani Doma kulture Jastrebarsko, a ulaznice po cijeni do 20 kuna mogu se kupiti u caffe baru "Kino"!"

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!