Svečanim koncertom završila škola saksofona

10.04.2018. Po jedanaesti put organizirana je Škola saksofona u Jaski u Glazbenoj školi koja je od ove godine i organizator ovog majstorskog usavršavanja


Školu je polazilo 44-ero polaznika iz cijele Hrvatske, jedan iz Bosne i Hercegovine te dvoje iz Srbije, u dobi od 9 godina pa sve do onih koji su već i studenti muzičke akademije.

Svoje znanje, kroz četiri dana, prenosili su im vrsni pedagozi i umjetnici: Tomislav Žužak, Gordan Tudor, Nikola Fabijanić, Goran Jurković, umjetnička suradnica Linda Mravunac Fabijanić te ravnatelj i profesor Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić.

Prvu večer, u srijedu 4. travnja, u večernjim satima koncert su održali predavači, u četvrtak 5. travnja nastupio je Papandopulo kvartet, dok je petak bio posvećen polaznicima škole koji su održali solistički koncert.
U subotu, 7. travnja, svi polaznici nastupili su na svečanom završnom koncertu komornih, kojom prilikom su im podijeljene i diplome.

"Zahvaljujemo se Ministarstvu kulture i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili provođenje Škole saksofona, te svim roditeljima polaznika i djeci koji svake godine s radošću dolaze u Jastrebarsko i sudjeluju u Školi saksofona", poručili su iz Glazbene škole Jastrebarsko.

Završnom koncertu, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, prisustvovao je njegov zamjenik Domagoj Šlat.

I.B.

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!