Traže se nove glumice i glumci!

21.01.2020. Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce (od 4 godine starosti), osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe


Pridruži se veseloj ekipi zaslužnoj za predstave "Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Mary Poppins", "Velika tajna Sherlocka Holmesa", "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir", "Oko jedne hiže" i "Zemlja Čudesa".
Nove glumice i glumci mogu se Kazalištu pridružiti do kraja siječnja 2020, a sve informacije o održavanju satova glume i proba mogu se saznati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com, preko službenih Facebook i Instagram stranica Kazališta Škrabe te na mobitel 091 722 9167.

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već više od 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, Županijom, državom, a i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište do sada je prošlo više od tri tisuće članova, a predstave su s velikim uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.
Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a u novoj godini planiraju se brojni projekti i nastupi, premijere predstava "101 dalmatiner" i "Robin Hood" te sudjelovanje na važnim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji, Zagrebu i šire.
Pridružite nam se – veselimo se našem zajedničkom kazališnom druženju!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!