Upisi u novu sezonu Kazališta Škrabe!

20.08.2019. Kazalište Škrabe i Kreativni studio Zvrk pozivaju sve predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce da postanu članovi velike obitelji Kazališta Škrabe

Upisi u Kazalište Škrabe traju do 20. rujna 2019, a upisati se već sada možete prijavom na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com. Satovi glume započet će sredinom rujna, a sve informacije o radu Kazališta Škrabe možete saznati i na mobitel 0917229167.
Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već više od 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost jaskanskim krajem, Županijom, državom, a i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište do sada je prošlo više od dvije tisuće članova! Njegove predstave s velikim su uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.

Sada član velike obitelji Kazališta Škrabe možete postati i VI!
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - dođite i pridružite nam se!
Nakon što je u proteklih sedam godina pripremila devet hit-predstava te održala tri godine zaredom uspješni Ljetni kazališni kamp Hawk City, uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti i nastupi, nove predstave te sudjelovanje na važnim događanjima u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu.
Veselimo se našem zajedničkom kazališnom druženju!

K.Š.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!