Zapruđe osvojilo memorijalni turnir "DAVOR POPOVIĆ"

17.12.2017. U nedjelju, 10. prosinca, u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko održan je 26. turnir "JASKA 17", te 20. memorijalni turnir "DAVOR POPOVIĆ"

Uz domaćine, kadete Košarkaškog kluba Jaska, nastupile su i kadetske ekipe KK Zapruđe i KK Podsused. Izrazitu dominaciju pokazala je ekipa Zapruđa koja je uvjerljivo pobijedila oba protivnika, Jasku rezultatom 75:44, a Podsused 78:45.

U vrlo uzbudljivoj, posljednjoj utakmici turnira u kojoj su se susreli Jaska i Podsused, obje ekipe su imale vrlo izraženu želju za pobjedom. Ovaj put to je uspjelo gostima iz Podsuseda koji su slavili rezultatom 60:55, te time osvojili 2. mjesto na turniru.

Najboljim igračem turnira proglašen je Darko Dujmović iz KK Zapruđe, dok je njegov kolega Jakov Lončar uz titulu najboljeg strijelca, pobijedio i u natjecanju u pogađanju trica.

Nagrada za najboljeg izvođača slobodnih bacanja, otišla je drugu godinu za redom u ruke mladog i vrlo perspektivnog Jaskanca Robina Vukovića, dok je u internom klupskom natjecanju "KOŠARKAŠ-POČETNIK", nagradu osvojio Tin Fresl.

Marko Stunja

TAGOVI | KK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!