AKTIVAN VIKEND TILČEKA

07.09.2020. Topli i sunčani vikend, "tilčeki" su iskoristili vrlo dobro i preživjeli ga aktivno

 U subotu je u organizaciji Hrvatsko planinarsko društvo "Jastrebarsko" bila organizirana "Noć pod zvjezdama", te su tom prilikom naši članovi zajedno sa jaskanskim planinarima odradili uspon na Japetić. Nekim "tilčekima" je put od Frgolovca do Japetića bio lakše zagrijavanje, dok je drugima ipak malo teže pao, ali na kraju svi su sretno stigli na cilj. 

Također u subotu, je naš "tilček" Ivan Puškarić ponovno sjeo na bicikl i odvozio BRM brevet i u nešto manje od 13h odvozio 336 kilometara, a rutu možete provjeriti u slikama.

U nedjelju je bio obiteljski dan, te su naši članovi sa svojim obiteljima odradili kratki uspon na Japetić, gdje su proveli cijelo prijepodne u prirodi i odmoru s prekrasnim pogledom.

Nedjelja je također bio poseban dan za naš klub. Uz pomoć naših vrijednih prijatelja i donatora kluba, osigurali smo svoj prvi vlastiti šator sa klupama i stolovima. Šator i klupe će se koristiti u svim utrkama i događajima koji su pred našim članovima, a ovim putem zahvaljujemo svim donatorima i prijateljima kluba.

Dejan Juranić

TAGOVI | Tilček Team

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!