Berba medalja u Pisarovini

02.05.2019. Na velikom međunarodnom natjecanju u judu održanom protekle subote, 27. travnja u Pisarovini jaskanski judaši osvojili su 22. medalje i treće mjesto u ekipnom poretku

Jaskanski judaši nastupili su na "PISAROVINA OPEN 2019. MEMORIJAL DAMIR MILATOVIĆ" gdje je sudjelovao 281 natjecatelj iz 22 kluba iz Hrvatske i BiH.
Judo klub Jasku je predstavljalo 16 natjecatelja koji su se vratili kući s 22. medalje i osvojenim peharom za 3.mjesto ekipno u ukupnom poretku ispred svih klubova iz Hrvatske. Prva dva mjesta ekipno su zauzeli klubovi iz BiH pa je jaskanski klub tako jedini klub iz Hrvatske koji je sjeo na tron. Za dvije naše judašice Karlu i Luciju je ovo bilo prvo natjecanje i bile su odlične i osvojile medalje.

Zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su, Ariana i Josip Stipić, Matej Kuharić, Elin Bartaković, i Teo Tomačić. Srebrom su se okitili Mila Baloban, Ivan Jurković, Tin Benko, Teo Tomačić, Elin Bartaković, Paola Kuharić i Lana Ribarić. Brončane medalje osvojili su Kim Bartaković, Josip Stipić, Valentino Tandarić, Lana Ribarić, Lucija Milašinčić, Karla Žebec, Paola Kuharić i Iva Žalac.

T.T.

TAGOVI | Judo klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!