Bronca za jaskanske ribiče

15.11.2017. Završila je ovogodišnja Feeder liga Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza na kojoj su članovi ŠRD Jastrebarsko osvojili 3. mjesto ekipno

Kao što smo na početku sezone i najavili jaskanski ribiči natjecanje su započeli u izmijenjenom sastavu u odnosu na godinu ranije. Dražena Cestarića kao natjecatelja zamijenio je Robert Novosel, a Dražen je postao kapetan ekipe. 

Puni optimizma i novih znanja ekipa vesela i vedra u sastavu Kristijan Fresl, Robert Novosel i Petar Novosel kao natjecatelji, te Dražen Cestarić kao kapetan krenula je u novu natjecateljsku sezonu. Cilj je bio napokon ostvariti ekipni plasman u medalji jer su kroz prošle dvije godine imali pojedinačnog prvaka Hrvatske i 2 puta člana reprezentacije.

I krenulo je onako kako su mogli samo sanjati. Nakon 2 kola ekipno bili su vodeći s minimalnim brojem negativnih bodova. Sredinom sezone imali su par lošijoj rezultata da bi zadnja 3 kola opet odlovili na razini i na zadnjem kolu koje je bilo prepuno iznenađenja uspijevaju napokon u naumu, te nakon što su zadnje dvije godine bili ekipno ukupno 4., osvajaju ekipno ukupno 3. mjesto u ligi.

Kada se sagleda tijek sezone i pogotovo njen početak bilo je izgledno da mogu i bolje, no u nedostatku slobodnog vremena za odlazak na treninge, financijskih sredstava, malo ribičke sreće i ostalih faktora naši ribiči mogu biti itekako zadovoljni  osvojenim 3. mjestom ekipno. 

Uz ekipni plasman napomenimo i to da treću godinu za redom Jastrebarsko ima člana reprezentacije (Petar Novosel) i nadamo se da će Feeder ekipa Hrvatske za razliku od ove godine kada se Svjetsko prvenstvo održavaloo u Portugalu (član reprezentacije bio je Kristijan Fresl) i na koje naša reprezentacija nije otišla zbog velikih troškova i udaljenosti, nadamo se da će iduće godine Petar Novosel otići na SP koji je puno bliže, u Italiji.
P.N.

TAGOVI | ŠRD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!