Brončani Karlo Volarić

25.10.2020. U Rijeci je ovaj vikend održano prvenstvo Hrvatske u karate borbama za kadete, juniore i mlađe seniorw na kojem je Karlo Volarić osvojio treće mjesto i brončanu medalju

Karlo Volarić


Mladi jaskanski karatist Karlo Volarić, član karate kluba Jastreb, osvojio je na prvenstvu Hrvatske brončanu medalju u kategoriji mlađih seniora borbe do 84 kilograma.
Pored Karla nastupili su još Luka Vučinić u kategoriji mlađi seniori borbe do 75 kg. i Marko Kovačević u kategoriji kadeti borbe preko 70 kg.

Karlo Volarić treći slijeva
Luka Vučinić, Karlo Volarić i Domagoj Hodak

-Čestitamo Karlu na ovom za nas izuzetnom rezultatu u kategoriji koja je vrlo zahtjevna i teška. Ovim uspjehom naš klub osvojio je četvrtu medalju ove godine na PH-e (Helena Bašić-prvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja do 49 kg, Ivano Jeličić prvak Hrvatske u kategoriji do 38 kg-2011. godište i Vitali Ivan Stojković brončana medalja preko 38 kg-2011. Godište. Ovom prilikom možemo najaviti, ukoliko nam ova otežavajuća situacija sa korona virusom bude dozvoljavala, pripreme za ekipne nastupe u borbama: kadeta, juniora i seniora na predstojećem Prvenstvu Hrvatske, rekao nam je njihov trener Ivan Hodak.

I.K.

Marko Kovačević

TAGOVI | Karate klub Jaska

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!