Centar pub pobjednik Otvorenog ekipnog prvenstva Jaske u stolnom tenisu

17.06.2019. Završeno je nikad neizvjesnije Otvoreno ekipno prvenstvo Jaske u stolnom tenisu

 Ukupno se ove godine natjecalo 18 momčadi s 50 igrača podijeljenih u dvije lige, 1. i 2. ligu. Tradicija je ovo koja traje već gotovo 30 godina, a ove sezone prvenstvo su organizirala dva kluba; STK Jaska i STK Jastrebarsko. Sama liga igrana je u prostorijama kluba STK Jastrebarsko, koje djeluje u dvorani iznad nekadašnjeg Mercatora, na adresi Trešnjevka 57. U obje lige, borba za ukupnog pobjednika vodila se doslovno do posljednjeg kola. Posebno je zanimljivo što su u 1. ligi čak 4 momčadi završile prvenstvo sa istim omjerom pobjeda i poraza (9:2), te je ukupnim pobjednikom proglašena ekipa s najboljim međusobnim omjerom.

Najboljom ekipom 1. lige ove godine pokazala se ekipa "Centar Pub" u sastavu Ivan Klarić i Robert Kovačević. Ivan Klarić je također ponio i titulu najbolje pojedinaca 1. lige s ukupno 20 pobjeda i samo 2 poraza. Drugo mjesto 1. lige zauzela je ekipa Kuća dobrog vina Tomac i Bajda u sastavu Lovro Tomac i Tomislav Ciban, a treće mjesto osvojila je ekipa Jaska.hr u sastavu Tomislav Kunović i Bruno Vađina. Prošlogodišnji osvajači, ekipa Geo-Land, ove godine završila je na 4. mjestu. Najboljim parom prvenstva pokazao se par Tomac / Ciban iz ekipe Kuća dobrog vina Tomac i Bajda.

Neizvjesno je bilo i u 2. ligi gdje je ukupnu pobjedu odnijela ekipa GIG Čeglje u sastavu Dragoljub Ivok i Tomislav Gojšić, s ukupnim omjerom 9 pobjeda i 1 poraz. Ista ekipa se pokazala i najboljim parom 2. lige. Drugo mjesto osvojila je ekipa Video profa u sastavu Milivoj Matulin, Ivica Matulin i Mislav Žunac, dok je treće mjesto osvojila ekipa Dedeki u sastavu Marijan Slugečić i Marinko Keleminec. Marijan Slugečić iz ekipe Dedeki ujedno je i najbolji igrač 2. lige, koju je završio sa svih 20 pobjeda i bez ijednog poraza.

STKJ

TAGOVI | STK Jastrebarsko

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!