Ekipa DVD-a Zdihovo osvojila memorijalni turnir Darija Kličkovića

29.11.2017. Deveti po redu Memorijalni vatrogasni malonogometni turnir Darijo Kličković tradicionalno je prošao u izuzetno ugodnom sportskom i zabavnom raspoloženju

Zasluga je to vrijednih članova DVD-a Cvetković, ali i svih dobrovoljnih vatrogasaca koji iz godine u godinu svojim sudjelovanjem daju veliki doprinos da ovaj turnir ponosno nosi titulu najboljeg vatrogasnog turnira u gradu Jastrebarskom. 

Turnir koji je posvećen tragično preminulom članu DVD-a Cvetković, Dariju Kličkoviću, inače dočasniku i instruktoru Hrvatske vojske kojeg njegovi prijatelji nisu zaboravili, održan je u subotu 25. studenog, a nastupilo je 11 ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava i ekipa SBO Slunj - kolege pokojnog Darija koji se svake godine vrlo rado odazovu.
Nakon uzbudljivih i rezultatski neizvjesnih utakmica, u finalu su se susrele ekipe DVD Cvetković i ekipa DVD Zdihovo koja se dva puta vraćala iz rezultatskog minusa da bi na kraju, rezultatom 2:3, ipak zasluženo ponijela titulu najboljih. Treće mjesto osvojila je ekipa DVD Domagović pobjedom protiv kolega vatrogasaca iz Čabdina.

Najboljim strijelcem proglašen je Marko Ristovski, član ekipe DVD-a Cvetković, a pehar za najboljeg vratara (titula koju na ovom turniru nitko ne može osvojiti), tradicionalno je i ove godine dodijeljena sinovima pokojnog Darija, Matiji i Dominiku. DVD Zdihovo, kao pobjednik turnira, u vlasništvo je na godinu dana dobilo i prijelazni pehar, a kao pravi domaćin, DVD Cvetković je osvojenu vatrogasnu opremu za drugo mjesto poklonio četvrto-plasiranoj ekipi iz Čabdina.

Turnir koji se održao pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zvonimira Novosela pratilo je oko 200 gledatelja, a svih 36 utakmica sudio je ženski sudački par Medvedovski – Šeperić. Priredbu su svojim prisustvom uveličale i Svetojanske mažoretkinje, a podršku je svojim dolaskom dao zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar.

Članovi DVD-a Cvetković i Darijevi kolege iz SBO Slunj, također su položili cvijeće te zapalili svijeće na grobu Darija Kličkovića, a prije dodjele nagrade najboljima, održana je i minuta šutnje u Njegovu čast.
Predsjednik DVD-a Cvetković, Mladen Boričević, uz riječi zahvale Gradu Jastrebarskom i svima koji na bilo koji način pomažu u realiziranju ove priredbe pozitivnog vatrogasnog ozračja i sportskog ugođaja, ovom je prilikom najavio jubilarni 10. memorijal Darijo Kličković i 125. obljetnicu Društva, što se planira održati sljedeće godine.

I.B.

TAGOVI | DVD Cvetković

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!