Indijac osvojio Božićni turnir

26.12.2015. U organizaciji Stolnoteniskog kluba "Jastreb" danas je u Jastrebarskom odigran Božićni turnir u stolnom tenisu na kojem su sudjelovala 43 igrača s područja Zagreba, Samobora, Karlovca i Jaske

Finalisti - Tvrtko Kunović i Ravi Vashist

U finalu turnira najboljeg jaskanskog solnotenisača, Tvrtka Kunovića, u prekrasnoj igri pobijedio je izuzetno interesantan indijac Ravi Vashist!

Gerl, Rodić, Bobinski, Oslaković, Vashist, Kunović, Lošić, Zovko

Naime, spomenuti igrač je prije manje od dvije godine doselio u Zagreb sa suprugom koja je zaposlenica u Indijskoj ambasadi i počeo igrati u najjačoj i najmasovnijoj amaterskoj stolnoteniskoj ligi SOKAZ. Uz to redovno pohodi, i uglavnom osvaja razne turnire. To i ne čudi obzirom da je 12 godina igrao u prvoj Indijskoj ligi, a nakon toga nekoliko godina i u Hong Kongu i Kuvajtu. Treće mjesto na turniru osvojio je Stanislav Lošić iz Zagreba koji je to izborio pobjedom nad Tomislavom Zovkom. U utješnom dijelu turnira najbolji je bio jaskanac Željko Oslaković.

Zlatko Dragović Fifa

-Izuzetno smo ponosni na kvalitetu igrača koji sudjeluju na našim turnirima svaki puta u sve većem broju što smatramo da je produkt dobrog domaćinskog odnosa svih jaskanskih sudionika na turniru prema učesnicima s drugih područja, rekao nam je predsjednik klub Roman Rodić.

TAGOVI | STK Jastreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!