Jamnica izborila bod u gostima

26.03.2015. U 18.kolu JŽNL nogometaši Jamnice gostovali su kod drugoplasiranog Laduča i odigrali neriješeno 0:0

NK Jamnička Kiselica 1975. na igralištu u Mladini S lijeva: JurajTurković, Stjepan Radinić, Tomo Mikša,Juraj Vuksan, Ivica Karas, Tomo Grebenić, Slavko Tatar-Gringo, Janko Šoški, Marko Britvec, Tomica Kovačić, Ivan Mioković, Ante Markulin, Vilko Neznanović, Tomo Blažina, Ivica Krpan

Velika borba dva podjednaka protivnika završila je 0 : 0. Jamnica je čitavu utakmicu imala inicijativu, ali izglednije prilike imali su nogometaši Laduča. Sjajni golman Jamnice Obradović dva je puta "skinuo nemoguće". U slijedećem kolu u Pisarovinu dolazi NK Naftaš.Ivanić. Pioniri Jamnice bili su domaćini vršnjacima iz Bregane. Obje domaće ekipe su poražene, mlađi su izgubili 1:3, a starija ekipa 0:3.
U četvrtak 19. ožujka održana je redovna Izborna skupština na kojoj je Damir Krpan izabran za predsjednika Kluba, a Željko Turković za potpredsjednika. Osim njih u Izvršni odbor izabrani su Dalibor Rupa, Goran Kolarić, Tomo Sedlarić, Željko Sačerić, Damir Čefko, Ivan Mihalić i Ivica Krpan. Članovi Nadzornog odbora su Ivan Špišić, Dražen Pavek i Stjepan Mikša, a Disciplinsku komisiju kluba čine Darko Vujanić, Davor Špišić i Vladimir Božurić. Na sjednici, osim izbora, prihvaćena su sva izvješća o radu u 2014.godini, doneseni planovi za 2015. i novi Statut kluba. Sama Skupština održana je na 40-godišnjicu osnivanja NK Jamnica te je dogovoreno da će se povodom jubileja krajem godine organizirati svečana sjednica na kojoj će se i zahvaliti osnivačima kluba.
Ivica Krpan

TAGOVI | NK Jamnica

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!