Jaskanske nesretno izgubile

08.10.2018. Derbi susret 1. hrvatske lige za stolnotenisačice između Jaske i Dugog sela završio je pobjedom gostujuće ekipe iako su Jaskanke vodile čak s 3:1

U derbi susretu prvog kola, a možda i cjelokupnog prvenstva 1. Hrvatske stolnoteniske lige zapad za žene, STK Jaska nije uspjela iskoristiti visoko vodstvo od 3:1 u mečevima i 2:0 u setovima protiv ekipe STŠK Dugo Selo već su gošće velikim preokretom stigle iz izgubljene pozicije do vrijedne pobjede ostvarene rezultatom 4:3 u susretu koji je potrajao punih tri i pola sata. Ovaj susret obilovao je svim najboljim što stolni tenis može pružiti, a posebno vrhunskom igre obje ekipe. U takvim okolnostima pobjeda gošći je sasvim zaslužena tim više jer su se našli u situaciji gdje im je prijetio visoki poraz da bi preokretom stigli do važne pobjede. U slijedećm kolu jaskanke očekuje novi derbi susret, ovog puta sa povratnikom iz Superlige ekipom STK Vrsar.
Muška ekipa STK Jaska koja je nakon šest godina uspješnog nastupanja u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi zbog nedostatka financija u ovoj sezoni krenula u nižem stupnju natjecanja II ligi – Regija srednja Hrvatska u pomlađenom sastavu, poražena je kao domaćin u susretu s još jednim prošlogodišnjim prvoligašom STK Sveta Nedelja-Novaki uvjerljivim rezultatom 4:0.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!