Jaskanske stolnotenisačice osvojile 3. mjesto u 1. Hrvatskoj ligi za žene

22.04.2019. Ženska stolnoteniska ekipa STK Jaska sa dvije sigurne pobjede uz prikazanu odličnu igru, na domaćem terenu potvrdila je već ranije osigurano 3. mjesto u prvenstvu 1. Hrvatske stolnoteniske lige za žene

 U posljednjem krugu prvenstva. domaće igračice deklasirale su ekipe STK Sveta Nedjelja-Novaki i STK Zabok maksimalnim rezultatom 4:0. Osim osvojenog 3. mjesta ekipe, Sara Sušac, Mirela Crnilo i Martina Jukić zajedničkim snagama postale su i uvjerljivo najbolji par lige sa 17 pobjeda i samo jednim porazom u 18 odigranih susreta. Prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa STK Vrsar dok je drugo mjesto pripalo ekipi STK Crikvenica. Na taj način seniorke STK Jaska još jednom su pokazale svoju kvalitetu i ponovno završile u krugu ponajboljih ekipa u kojem se nalaze već niz sezona.

U dosadašnjim sezonama nastupanja u 1. ligi STK Jaska je u tri navrata osvajala 2. mjesto i dva puta 3. mjesto. Samo u prvoj sezoni nastupanja ekipa je ostala bez plasmana u krug prve tri ekipe lige osvojivši u svojoj debitanstkoj sezoni 5. mjesto.

B.C.

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!