Jaskanske stolonotenisačice teško do pobjede u Baškoj Vodi

20.11.2019. Opće je poznata činjenica da sjajna ekipa STK Urania iz Baške Vode na domaćem terenu redovito pruža snažan otpor svojim protivnicama u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene

Ovog puta prisilile su favoriziranu ekipu STK Jaska na maksimalni pristup i borbu doslovno za svaki poen. Domaće igračice očito ohrabrene prethodno ostvarenom brzom i visokom pobjedom protiv STK Sveta Nedjelja ušle su u susret sa jaskankama izrazito motivirano i neočekivano povele 2:1. U nastavku STK Jaska ipak je uspjela uz mnogo poteškoća preokretom doći do izuzetno važne pobjede rezultatom 4:2 nakon dva i pol sata igre, ali taj krajnji rezultat ničim ne sugerira koliko se je teško do njega došlo.


POBJEDA I PORAZ MUŠKE EKIPE STK JASKA NA DOMAĆEM TERENU
Muška seniorska ekipa STK Jaska na domaćem je terenu u prvom susretu nastavka 2. Hrvatske stolnoteniske lige - Regija srednja Hrvatska pobijedila STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:1 i na taj način stigla do svoje treće pobjede u sezoni unatoč činjenici da i dalje igraju u zbog ozljeda oslabljenom sastavu. U drugom susretu dana Jaskanci su ugostili apsolutno prvog favorita lige, ekipu STK Duga Resa i očekivano doživjeli poraz rezultatom 4:0, ali pritom pruživši solidan otpor neosporno kvalitetnijem suparniku.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!