Jaskanskim stolnoteniskim rekreativcima počinje natjecanje

28.09.2017. S prvim danima jeseni započinje jesenski dio SOKAZA-a, najmasovnije rekreativne lige u stolnom tenisu u Hrvatskoj, a i šire na kojoj sudjeluje i pet ekipa iz jaskanskog kraja

Od 2015. godine od kada su se jedinoj tadašnjoj SOKAZ ekipi STK JASTREB I. pridružile još 4 ekipe s jaskanskog područja rekreativni stolni tenis bilježi zavidne uspjehe.
Najuspješnija jaskanska ekipa, STK JASTREB I. (Tvrtko Kunović, Ivan Konečni, Ivica Šeperić, Miroslav Kapčić i Zlatko Slugečić) natjecanje započinje u 5. ligi nakon što su drugim mjestom u 6. ligi osigurali plasman u rang više.
Ekipa POTKOVA SREĆE (Zlatko Dragović, Filip Frkonja Lacković, Marijan Pavlečić i Bruno Vađina) koja je također drugim mjestom u 11. ligi osigurala nastup dva ranga više i jesenski dio započinje s 9.-tom ligom.
Ekipa STK JASTREB (Dražen Gerl, Nenad Bobinski, Ivan Klarić, Roman Rodić) je u istom rangu osvojila 4. mjesto i u jesenskom dijelu će se natjecati u 10.-toj ligi.
Najuvjerljivija jaskanska ekipa u proljetnom dijelu natjecanja bila je ekipa AGG-GEODETI JASKA (Tomislav Kunović, Željko Oslaković, Robert Kovačević, Ivan Lončarić) koja je bez poraza s impozantnom set razlikom 120/10 osvojila 1. mjesto i skočila 3 ranga više odnosno natjecanje nastavlja u 11. ligi.
I peta jaskanska ekipa su BRIDOVCI (Vladimir Vujčec, Miljenko Jemić, Stjepan Palčić, Božidar Razum) koji će se natjecati u 15.-toj ligi koju su dobrim rezultatom u 16. ligi izborili u proljetnoj sezoni.
U naših najboljih pojedinaca u pojedinačnoj konkurenciji po ligama valja istaknuti 1. mjesto Tomislava Kunovića (od 60 igrača) u 14. ligi, 4. mjesto Marijana Pavlečića (54 igrača) u 11. ligi, 6. mjesto Tvrtka Kunovića (53 igrača) u 6. ligi, također 6. mjesto Ivana Klarića (54 igrača) u 11. ligi i 8. mjesto Stjepana Palčića (54 igrača) u 16.ligi.
Najbolja, prva mjesta u parovima po ligama imali su STK JASTREB (12/1) i AGG-GEODETI JASKA (13/0).
Roman Rodić

TAGOVI | STK Jastreb

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!