Jastrebovi državni prvaci!

11.03.2020. U subotu, 7. ožujka u Đakovu je održano prvenstvo Hrvatske u disciplini Pointfighting za starije kadete i seniore te u disciplini K1 za juniore i seniore

Kickboxing klub Jastreb na državnom prvenstvu je imao šest predstavnika, a osvojili su četiri zlata i dvije bronce! Jaskanski klub tako je dobio četiri državna prvaka u Pointfightingu, a to su Ivan Maretić u (stariji kadeti do 42 kg), Lovro Žamarija (stariji kadeti više od 69 kg), Vilim Uremović (seniori do 74 kg) i Vedrana Halinčić Bakšić (seniorke više od 70 kg). Brončane medalje u Pointfightingu osvojili su Matija Hmelina (stariji kadeti do 63 kg) i Branimir Loknar (seniori više od 94 kg).


Jastrebovi su se ovim uspjesima plasirali na europsko prvenstvo za seniore u Turskoj te na svjetsko prvenstvo za kadete u Beogradu.

Posebno veseli što se osvajanjem naslova državne prvakinje natjecanjima nakon godinu i pol pauze zbog rođenja kćerkice vratila Vedrana Halinčić Bakšić koja se kickboxingom bavi već više od 20 godina, a među brojnim dosad osvojenim titulama ima i one višestruke državne prvakinje, dvostruke europske seniorke prvakinje i dvostruke svjetske juniorske prvakinje. Nadamo se da je ovo samo početak Vedraninih novih uspjeha!
Uz odlične Jastrebove kickboxere, čestitke za njihov uspjeh svakako idu i njihovom treneru Željku Derdiću koji u Jastrebarskom već više od 30 godina promiče ovaj sport, a njegove sportašice i sportaši redovito postižu značajne rezultate na natjecanjima i prvenstvima u Hrvatskoj, ali i šire.

MH

TAGOVI | Kickboxing klub Jastreb

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!