KATOVČIĆ PROZVAO "JASTREBOVE"

03.02.2018. Trener nogometaša Jaske Damir Katovčić odradio je na Centrali prvu prozivku svojih igrača, otpočevši tako s pripremama za proljetni nastavak sezone u 1. ŽNL Zapad

U odnosu na jesenski dio sezone, klub s Centrale je napustio Juraj Grgas, koji je prešao u redove Krašića, a nova lica na Centrali su Antonio Smičiklas (Dinamo Okić), Matija Mravunac (Kupinec), Ivan Borković (Šparta Elektra) i Robert Žabčić (ZET). Na prvom okupljanju, ukazala su se 23 igrača. To su: Danijel Budinšćak, Mislav Bradvić, Viktor Šimanović, Krunoslav Novosel, Ignac Jerbić, Ivan Gustetić, Tomislav Šerić, Karlo Vidaković, Tomislav Lončarić, Josip Jurinić, Antonio Smičiklas, Matija Mravunac, Tomislav Nad, Robert Žabčić, Franko Jukić, Ivan Španić, Marko Miljević, Florian Pintarić, Antonio Benković, Dominik Mučnjak, Fran Vidas, Luka Lukić i Ivan Borković. Izostali su: Aleksandar Divković, Josip Cuković, Leon Budna, David Luka Gornik i Dominik Kišić.
Kompletne pripreme bit će obavljene na terenima Centrale. Dogovorene su četiri pripremne utakmice, a suparnici će biti: Draganić (11.2.), Kupinec (17.2.), Ilovac (18.2.) i Kupa (24.2.). Do početka proljetnog dijela sezone, najvjerojatnije će se naći još jedan suparnik kao „generalka“ uoči gostovanja u prvom proljetnom kolu kod susjeda iz Krašića.
Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!