Malonogometna ljetna liga

29.06.2019. U organizaciji Sportske zajednice i Nogometnog kluba Jaska, te pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog kreće u projekt rekreativne malonogometne ljetne lige naših građana koji su zaposleni u tvrtkama na području grada

Kako bi nastavili poticati naše građane na rekreaciju, u suradnji s tvrtkama, projekt je primarno usmjeren prema našim građanima i zaposlenicima jaskanskih tvrtki, te zadovoljiti jednu od važnih potreba u današnjem užurbanom načinu života, a to je potreba za fizičkom kretnjom odnosno rekreacijom, ima višestruku korist za zdravlje građana.
Uz potporu zainteresiranih gospodarskih subjekata, odnosno tvrtke koji rade i funkcioniraju na području grada, liga će bit striktno rekreativna s ciljem poticanja građana na bavljenje rekreacijom. Sama liga bi se održavala na umjetnoj travi u sklopu objekta NK Jaska, tzv „Centrala“ (ul. bana J. Jelačića 5a, Jastrebarsko) tijekom ljetnih mjeseci (srpanj i kolovoz) u večernjim terminima pod rasvjetom.
Za sve ekipe osigurani će biti prigodni pokloni, kao i nagrade za najbolje ekipe (pokroviteljstvo Grada Jastrebarsko i SZGJ).
Pozivaju se svi gospodarski subjekti sa područja grada Jastrebarskog da prijave svoje zaposlenike i ekipe, te uz zabavu i druženje, dokažu da se upravo u njihovoj tvrtki igra najbolji nogomet u gradu.
Za sve dodatne informacije i prijave, potrebno je kontaktirati :
• Mail: sportskazajednicajastrebarsko@gmail.com ili
• Mobitel: 098 193 0092, Marko Gvozdanović, tajnik SZGJ

M.G.

TAGOVI | NK Jaska | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!