NK Jamnica, u borbu za opstanak u novoj sportskoj opremi

24.02.2015. I nogometni klub Jamnica dio je akcije "Maknimo djecu s ulice" u kojoj je njemački KIK Textilien za sve uzraste u klubu donirao komplete dresova

Još 25.siječnja za seniore Jamnice završen je zimski odmor. Na prvu prozivku treneru Niki  Rimcu i tajniku kluba Damiru Krpanu, uz nazočnost čelnika Kluba odazvali su se gotovo svi igrači iz jesenskog dijela takmičenja. Za proljetni nastavak vrijedno se predvođeni kapetanom Ivicom Vračevićem pripremaju vratari Obradović i Z.Peršin te igrači u polju Tuka, Mihalić, Vidak, D.Peršin, Lasić, Luketić, Božurić, Živko, Čefko, Žunec, Lolić, Pavek, Sedlarić te trojica novopridošlih igrača; Stipe Šporčić iz NK Stupnik, Stipe Sunara i Tomislav Bačić obojica iz NK ZET-a. Pauzu su uzeli Zvonar i Krčelić na koje se i dalje računa, a u prijelaznom roku Klub je zbog odlaska u Njemačku napustio Mihael Markulin.

-Na početku priprema rekli smo kako od svih naših igrača očekujemo maksimalno zalaganje i disciplinu , kako na treninzima tako i na pripremnim utakmicama. Uz svakodnevne treninge , kombinirano vani na snijegu i u dvorani, odigrali smo i tri utakmice: ZET – Jamnica 1:1;  Jamnica- Kupinec 1:0 , Trešnjevka - Jamnica 3:1, Jamnica - Buna   2:1 .Do početka prvenstva JŽNL-e i gostovanja u Zdencima, ostalo nam je još 15 dana“ - rekao nam je trener Niko Rimac, i nastavio: „Svjesni smo da nas u drugom dijelu prvenstva očekuje itekako težak posao. Liga je jaka, većina klubova je približno iste  kvalitete i svi se spremaju za veliku borbu jer u nekim varijantama je moguće da čak i 5 ekipa preseli u niži rang takmičenja. Zato ove pripreme moramo odraditi na najbolji mogući način i spremni dočekati početak.“

U razgovoru s tajnikom Damirom Krpanom saznali smo da je povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već drugi put za redom, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove. NK Jamnica je dio te akcije i za sve uzraste Klub je dobio komplete dresova koji sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu.
-Ovim putem zahvaljujemo KiK Textilienu, Plasman grupi i Nataši Đuričić na ovoj lijepoj donaciji koja je dokaz da smo među ostalima i mi prepoznati kao kvalitetan klub. Nadamo se kako će ova suradnja i u buduće biti obostrano uspješna. U novim dresovima idemo po nove pobjede, kratko je za kraj dodao tajnik Krpan.

TAGOVI | NK Jamnica

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!