Novo lice objekta na igralištu NK Svete Jane

04.11.2016. Zahvaljujući financijskoj potpori Sportske zajednice grada Jastrebarskog, te donacijama DVD Belčići i članovima Nogometnog kluba Sveta Jana, završeni su radovi na uređenju sportskog objekta na igralištu kluba

Vrijedni članovi kluba proteklih mjeseci intenzivno su radili na objektu, te je sada i vidljiv njihov rad i trud. Stara popucala nadstrešnica zamijenjena je potpunom novom, površine 130 kvadrata, pobetonirana je i terasa ispod strehe. Na novoizgrađenu nadstrešnicu stavljena je i nova LED rasvjeta.

Uz to zamijenjena je 30 godina stara drvena stolarija novom PVC stolarijom, pa su tako i postavljena nova ulazna dvokrilna vrata, te dva prozora s prednje strane objekta. Za ugodniji boravak svih posjetitelja i sportaša u objektu izrađeno je i pet kompleta stolova i klupa.
Unatoč tome što se seniorska ekipa raspustila zbog nedovoljnog broja prvotimaca, uspješno se nastavilo sa radom kluba. Vodstvo kluba tako radi i na ponovnom formiranju seniorske momčadi uz daljnju potporu Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Uz voditelja radova gospodina Petra Sedmaka, radove su izvodili sami članovi i igrači kluba, a ovom prilikom vodstvo NK Sveta Jana zahvaljuju se svim pokroviteljima i izvođačima radova.
M.G.

TAGOVI | NK Sveta Jana

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!