SEDMICA JASKE PROTIV DRAGANIĆA

01.03.2020. U Jastrebarskom, na pomoćnom terenu stadiona Marijan Bradvić Mara, nogometaši Jaske su u "generalki" pred proljetni nastavak 1. ŽNL Zapad, uvjerljivo svladali susjede iz Draganića

Konačni rezultat bio je 7:0, a to najbolje oslikava odnos snaga na terenu. Domaća je momčad bila nadmoćna cijelim tijekom dvoboja, a gosti su parirali koliko su mogli.Ipak, razlika u kvaliteti bila je očita i da Jastrebovi nisu u zadnjih pola sata maknuli nogu s gasa, konačni omjer bio bi dvocifren. Pogotke za Jasku su postigli: Stipić (4, 47), Miljević (25), Cuković (32), Smičiklas (50), Všetečka (53) i Jerbić (55-11m). 

U postavi kluba s Centrale nije bilo slabe točke. Svi su igrači dali svoj doprinos ali svakako treba istaknuti dojmljive prezentacije Krunoslava Všetečke, Ivana Borkovića i Dominika Stipića. Dojam je da Jaskanci spremno očekuju proljetni ligaški start na svom travnjaku protiv Klokočevca i da bi svi navijači Jastrebova kao i trenerski dvojac Bradvić-Šimanović mogli imati dosta razloga za zadovoljstvo nadolazećeg proljeća.

Na kraju, spomenimo da je Jaska protiv Draganića nastupila u formaciji: Jukić - Smičiklas, Miljević, Borković, Tukić - Stipić, Mravunac - Jurinić, Kurpes, Cuković - Všetečka. U drugom poluvremenu su još nastupili: Jerbić, Vidas, Vidaković, Pintarić, Ka. Novosel, Obelić i Koluder.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!