Sjajan nastup jaskanskih judaša

01.04.2019. Na velikom međunarodnom judo turniru "Sakura kup 2019." održanom protekle subote u Svetoj Nedelji, jaskanski judaši osvojili su ekipno treće mjesto u konkurenciji 43 kluba

U Svetoj Nedelji održan je  Sakura kup 2019. gdje se  okupilo 511 natjecatelja iz 43 kluba iz Slovenije, BiH, Mađarske, Ukrajine i Hrvatske. Judo klub Jaska je imao 21. natjecatelja koji su postigli savršene rezultate i tako zauzeli ekipno 3.mjesto na ovom  velikom turniru. 

Zlatne medalje osvojili su Ariana Stipić, Adam Blažek, Josip Stipić, i naravno najbolja jaskanska  judašica Nika Markulin  koja se okušala i u višoj starosnoj kategoriji U16 gdje je osvojila srebrnu medalju. Uz nju srebrnu medalju osvojili su Nina Desović i Lana Ribarić. Broncom su se okitili Mihael Stunja, Elin Bartaković, Matej Kuharić, Valentino Tandarić, Paola Kuharić i Iva Žalac. 

Usprkos slomljenom nožnom palcu u borbi, peto mjesto osvojila je Gabrijela Stepinac, a istu poziciju zauzeli su Kim Bartaković, Antonio Bereček, Tin Benko i Teo Tomačić. Sedma mjesta osvojili su Ivan Jurković i Dominik Cerar, a deveto mjesto Josip Baloban i Vito Balija.

T.T.

TAGOVI | Judo klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!