Sjajna Victoria Pustaj

16.06.2020. Mlada jaskanska stolnotenisačica Victoria Pustaj, izborila je plasman u finale Sportskih igara mladih, te na pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje

Članica STK Jaska Victoria Pustaj nakon prekida stolnoteniske natjecateljske sezone zbog pandemije virusa uspješnim nastupima na kvalifikacionim natjecanjima osigurala je plasman u finale Sportskih igara mladih koje će se održati u Splitu te na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje koje će se održati u Varaždinu.
Regionalni kvalifikacijski turnir za plasman u finale Sportskih igara mladih održan je Oroslavju, a Victoria je na vrlo uvjerljiv način osvojenim prvim mjestom izborila plasman na završnicu u Splitu.
Oroslavje je bilo domaćin i Kvalifikacijskog turnira Regije srednja Hrvatska za plasman na Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadetkinje. Victoria, koja je još ove, ali i iduće sezone mlađa kadetkinja ni na ovom turniru više starosne kategorije nije imala konkurencije i ostvarila je plasman među najbolje 32 kadetkinje koje će nastupiti na trodnevnom natjecanju u Varaždinu. Već ranije, na temelju plasmana na rang listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza izborila je za nastup na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje koje će se također održati u Varaždinu.
Trener STK Jaska Darko Arapović odlukom Hrvatskog stolnoteniskog saveza postao je izbornik seniorske ženske stolnoteniske reprezentativne vrste. Dosad je obavljao dužnost izbornika ženske kadetske i juniorske reprezentacije.
S obzirom da se natjecanje u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za žene definitivno neće nastavljati nakon prekida, ženska ekipa STK Jaska igrajući u sastavu Martina Jukić, Mirela Crnilo, Sara Sušac i Victoria Pustaj osvojila je 3. mjesto koje je zauzimala u trenutku prekida.
Nastavka natjecanja neće biti ni u 2. Hrvatskoj ligi Regija srednja Hrvatska pa je muška ekipa STK Jaska osvojila je 7. mjesto. Za ekipu su igrali Andrija Klepić, Branimir Falica, Lovro Tomac, Martin Lončarić i Tomislav Ciban.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!