Sportsko druženje mještana Svete Jane

18.08.2017. Nogometni klub Sveta Jana organizirao je u utorak, 15. kolovoza sportsko druženje mještana Svete Jane, u sklopu kojega su odigrani prijateljski nogometnim susretom između sjevera i juga Svete Jane

Na sportsko druženje bili su pozvani svi mještani Svete Jane bez obzira na godine starosti, a  vole nogomet i sportsko druženje. Susret se održao na igralištu N.K. Sveta Jana između mještana Svete Jane sjevera i Svete Jane juga. U vrlo dopadljivoj fer i sportskoj utakmici  bila je uspješnija mlađa momčad Svete Jane sjevera koja je uvjerljivo sa 3:0 savladala svojeg protivnika.

Ovim susretom se uvidjelo da Sveta Jana ima potencijala u anonimnim igračima koji bi mogli braniti boje seniorske momčadi N.K. Svete Jane. Susret je pratio veliki broj mještana koji su bili zadovoljni ovakvom organizacijom sportskog druženja. Susret se nastavio druženjem u trećem poluvremenu gdje je organizator pripremio hranu za sve sudionike i posjetitelje ovog susreta. Na upravi N.K. Sveta Jana sada predstoji zadatak da iz ovog potencijala igrača pokrene formiranje seniorske momčadi za narednu natjecateljsku sezonu.
Stjepan Jagodić

TAGOVI | NK Sveta Jana

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!