Sveta Jana deklasirala Rakov Potok

19.10.2014. Nogometna momčad Svete Jane danas je sjajnom igrom na domaćem terenu pobijedila Rakov Potok visokim rezultatom od 10:0

Momčad trenera Gorana Obradovića ove jeseni nezna za poraz. U 10 odigranih utakmica zabilježili su isto toliko pobjeda, i s 30 bodova te gol razlikom od 56:5, čvrsto drže sam vrh 2. Županijske nogometne lige.

Nije stoga ni čudno što u Svetoj Jani vlada prava nogometna euforija. Navijača na utakmicama u Dragi je sve više, a sada se već i razmišlja o njihovom odlasku autobusom na gostujuće susrete. 

Danas su igrači Svete Jane naprosto deklasirali ekipu Rakovog Potoka, u čiju su mrežu utrpali čak 10 golova. Najbolji pojedinac na terenu odlični Josip Jurinić postigao je čak četiri gola, Miljević je utrpao tri, dva gola dao je Gustetić a jednog Všetečka, koji je s još nekolicinom Vinogradarovih igrača na posudbi u Svetoj Jani.

Iako ih u nekoliko posljednjih kola čekaju nešto teže utakmice, trener Obradović vjeruje da će njegovi dečki i njih odraditi besprijekorno. A da su u dobroj formi svjedoči i nedavna pobjeda u kup utakmici kada su s 2:1 pobijedili ekipu Jamnice koja se natječe dva ranga više.     

TAGOVI | NK Sveta Jana

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!