Teška povreda Nike Markulin u Osijeku

30.10.2018. Jaskanski judaši nastupili su proteklog vikenda u Velikoj Gorici i Osijeku gdje je u finalnoj borbi najbolja jaskanska judašica Nika Markulin imala tešku povredu nožnog zgloba, nakon čega je završila u bolnici

Na međunarodnom turniru u Osijeku sudjelovalo je 49 klubova s 490 natjecatelja iz Hrvatske,BiH,Srbije,Mađarske i Rumunjske. Treneri Klaudia Tandarić i Karlo Krajačić vodili su 5 natjecatelja koji su postigli sljedeće rezultate:
Elin Bartaković-3.mjesto
Gabrijela Stepinac-1.mjesto
Valentino Tandarić-3.mjesto
Kim Bartaković-5.mjesto
Nika Markulin -2.mjesto
Nika je nažalost u finalnoj borbi imala tešku ozljedu noge(zglob) te je završila na 2.mjestu. Nika je odvezena na hitnu u Osijek gdje su joj imobilizirali zglob, nakon čega je prevezena u Zagreb u Klaićevu gdje je ostala da joj namjeste zglob i tamo će morati nekoliko dana ostati. Nadamo se da će se Nika brzo oporaviti i želimo joj brzi povratak u nove sportske izazove.

U Velikoj Gorici je bilo 26 klubova s 250 natjecatelja iz Hrvatske,Slovenije,BiH i Rumunjske, a jaskanski judaši nastupili su pod vodstvom trenera Ivice Blažeka i Josipa Matka. Medalje su osvojili:
Lana Ribarić-1.mjesto
Iva Žalac -1.mjesto
Paola Kuharić-2.mjesto
Rafael Fabijanić-3.mjesto
Teo Tomačić-7.mjesto
Tin Benko- 5.mjesto
Bez plasmana su ostali Kuharić Matej,Stipić Josip, Pavelić Josip i Jurković Ivan.

T.T.

TAGOVI | Judo klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!