Tjedan za pamćenje

12.03.2014. Mladi nogometaš Vinogradara Ivan Bakšić boravio je tjedan dana u nogometnom kampu FC Barcelone trenirajući zajedno s talentima iz više europskih zemalja

Kao najbolji nogometaš na prošlogodišnjem nogometnom kampu FC Barcelone održanom u Zagrebu, mladi nogometaš Vinogradara Ivan Bakšić za nagradu je dobio boravak u kampu u Barceloni, i to od 2. do 9. ožujka ove godine.

Tjedan dana u Barceloni za Ivana je bio zaista poseban doživljaj koji će mu dugo ostati u najljepšem sjećanju. Naime, družeći se i trenirajući zajedno s mladim talentiranim nogometašima iz Španjolske, Rusije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Francuske i Hrvatske, Ivan je puno toga novoga vidio i naučio, što će mu biti od velike koristi u budućoj nogometnoj karijeri i životu općenito.

Tjedan dana u Barceloni zaista je tjedan za pamćenje, rekao nam je ovaj mladi talentirani nogometaš Vinogradara. Treninzi su održavani svakodnevno, a zadnji dan kampa svi su dječaci igrali po dvije nogometne utakmice u kojima su trenerima Nogometnog kluba Barcelona prezentirali svoje nogometno znanje.

Bilo je vremena i za razgledavanje prekrasne Barcelone, glavnog grada Katalonije. Pogledao je Ivan i jednu utakmicu FC Barcelone, posjetio muzej kluba, a ono što je itekako važno stekao je nove prijatelje družeći se sa svojim vršnjacima tijekom boravka u kampu.

TAGOVI | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!