Uspjesi prstića i limača NK Jaske

09.12.2019. Na nedavno održanim turnirima u Pisarovini i Jastrebarskom mladi igrači Nogometnog kluba Jaska postigli su zavidne uspjehe

Na turniru u Pisarovini "Ivica Rožić Roki" 23. i 24. studenog momčad limača 1 NK Jaska predvođena trenerom Matom Ivančićem (koji je mijenjao trenera Matiju Krgu) osvojili su 4. mjesto, a u utakmici za 3. mjesto izgubili su na penale od momčadi iz Gospića. Na turniru su nastupile još tri momčadi Jaskinih limača što samo dokazuje brojnost Jaskinih malih nogometaša.
Prstići Jaske su pod trenerskom palicom Danijela Slavića na istom turniru osvojili prvo mjesto. Nastupile su sve skupa tri momčadi Jaskinih prstića, a ova najjača u finalu je pobijedila Top Kerestinec rezultatom 1-0. Jaskin Petar Golešić izabran je najboljim igračem turnira, a druge dvije momčadi Jaskinih prstića natjecanje su završile u četvrtfinalu gdje su ih porazile momčadi Topa iz Kerestinca i Jamnice. Trener momčadi Jaskinih prstića je uz Danijela Slavića i Mario Radelja.

Na turniru u Jastrebarskom "Zimski kup 2019" 30. studenog i 1. prosinca Jaskini limači nastupili su s momčadima 2009. i 2010. Starija momčad osvojila je prvo mjesto pobijedivši u polufinalu Vinogradar 1-0, a u finalu Jamnicu rezultatom 2-0. Mlađa momčad osvojila je 4. mjesto, a u utakmici za 3. mjesto izgubila je od momčadi Vinogradara.
Jaskini prstići na istom su turniru također nastupili s dvije momčadi. Momčad Jaska 1 pobijedila je u finalu Jamnicu s 1-0, a Jaska 2 završila je natjecanje na 3. mjestu - pobijedila je Vinogradar u penalima. Jasku 1 vodio je Danijel Slavić, a Jasku 2 Mario Radelja.
Čestitke mladim Jaskinim nogometašima – veselimo se unaprijed njihovim uspjesima na turnirima tijekom zimske prvenstvene stanke!
NKJ

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!