Veliki uspjeh mladih Jaskinih nogometaša

26.12.2018. Veliki uspjeh klinaca NK Jaske pod stručnim vodstvom Petra Bradvića u kategoriji U-11 i U-12 na međunarodnom turniru "Zagreb kod’s winter trophy 2018. " održanom sredinom prosinca u Zagrebu i Jastrebarskom

U tim kategorijama sudjelovalo je više od 60 ekipa iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Mađarske, BIH, Rumunjske između kojih su Jaskine ekipe nakon lutrije jedanaesteraca osvojile sjajno 2. mjesto U-11, ćetvrto mjesto U- 12.
Ovdje treba reći da je ekipa U-12 mlađi pioniri zbog bolesti golmana cijeli turnir odigrala s golmanom igračem na golu i bez jednog od najboljih igrača Jaske Bankovića.
Uz sjajnu i požrtvovnu igru svih igrača svih kategorija ponovno je NK Jaska između više od 600 klinaca dala svoja dva sjajna predstavnika u momčadi turnira.
Tako je u dream team ponovno izabran Novosel zvani Beba U-11 i po treći puta Šimun Fabijanić u kategoriji U-12. Kako vidimo o nogometu u Jaski čuje se na daleko a sve zahvaljujući velikim naporima Grada i sjajnih trenera vođenih stručnim vodstvom. Sretan i blagoslovljen Božić, te zdravu i uspješnu Novu Godinu žele vam svi fanovi NK Jaske.

NKJ

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!