Victoria Pustaj ponovno najbolja

17.06.2019. Tri plasmana na postolje jaskanskih stolnotenisačica na TOP 8 turniru u Svetoj Nedelji dokaz je da Jaska ima stolnotenisku budućnost

U Svetoj Nedelji održan je stolnoteniski pozivni TOP-8 turnir Regije srednja Hrvatska za mlađe kategorije. Na turnir je pozivano po 8 najboljih sa aktualnih rang lista po kategorijama, a među njima i četvero članova STK Jaska. Victoria Pustaj još jednom je dokazala da joj ove sezone nema premca u kategoriji najmlađih kadetkinja u regiji osvojivši prvo mjesto na turniru kao i prvo mjesto na završnim rang listama Regije srednja Hrvatska i Zagrebačke županije. Već ranije je postala i pojedinačna prvakinja Regije srednja Hrvatska za sezonu 2018/2019 u kategoriji najmlađih kadetkinja. 

Tom uspjehu pridodala je i treće mjesto izboreno u višoj starosnoj kategoriji mlađih kadetkinja. Odlične nastupe imala je i Viktorija Oslaković osvojivši drugo mjesto u kategoriji klinceza, a kao druga okončala je i na završnoj rang listi Regije srednja Hrvatska. Solidne nastupe ostvarila su i braća Matešić. Mlađi, Matija osvojio je peto mjesto u kategoriji klinaca, a stariji Mihael bio je šesti u kategoriji mlađih kadeta.

Boris Crnilo

TAGOVI | STK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!