Aleja prvašića ide dalje

02.11.2020. I ove godine nastavljamo s projektom "Aleja prvašića", unatoč određenim izazovima koje nam nosi epidemija, ali i slučaj naše donedavne članice Snježane Agostini koja želi zabraniti provođenje projekta, izjavila je Nikolina Ribarić predsjednica Društvu naša djeca Jastrebarsko

Provođenje projekta koji je upravo Društvo naša djeca pokrenulo i u kontinuitetu provodi od 2016. godine nastavlja se i dalje.  Projekt "Aleja prvašića" izrađen je i opisan 2013. godine kao projekt udruge Društvo naša djeca Jastrebarsko, a sam opis projekta sastavila je gospođa Snježana Agostini kao članica udruge. U opisu se jasno navodi da je nositelj projekta udruga Društvo naša djeca Jastrebarsko. Dapače, sama gospođa Agostini potvrđuje da je tek kroz Društvo naša djeca Jastrebarsko došlo do realizacije ove ideje, rekla je danas na konferenciji za novinare Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko.

Njezini postupci su nas jako i neugodno iznenadili i zbog činjenice da je ona predala zahtjev za zaštitu žiga pri Zavodu za intelektualno vlasništvo s ciljem komercijalnog korištenja istog apliciranjem logotipa i imena na ambalažu, kišobrane, torbe i druge predmete. Društvo naša djeca Jastrebarsko nema i ne želi ostvarivati financijsku korist provođenjem ovog projekta. I pravno i moralno su činjenice na našoj strani, a postoje i brojni raniji istupi u medijima koji to potvrđuju. Također, zatražili smo i mišljenje pravnika te dobili pozitivan odgovor. Što se tiče gospođe Agostini, ona je bila i za nas će i dalje ostati idejna začetnica projekta, mi smo to uvijek, uostalom, i rado isticali. Pozivam ju stoga da razmisli o svojim postupcima, te da promijeni svoje mišljenje i nastavi podržavati projekt koji smo zajednički pokrenuli, a koji mi u Društvu naša djeca Jastrebarsko uz podršku Osnovne škole "Ljubo Babić", Grada Jastrebarsko i svih članova udruge nastavljamo i ove godine, izjavila je na press konferenciji Nikolina Ribarić.

I.K.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!