Andrej Krlin ostaje na čelu jaskanskog HDZ-a

23.11.2020. Članovi HDZ-a jučer su birali lokalne čelnike, odnosno nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija, te HDZ-a grada Zagreba

Za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije izabran je Željko Turk koji je pobijedio protukandidata Damira Mikuljana, dok su za njegove potpredsjednike izabrani Tomislav Landeka, Javor Bojan Leš, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Članovi HDZ-a u našem gradu, kako doznajemo iz HDZ-a Jastrebarsko dali su veću podršku poraženom kandidatu Damiru Mikuljanu. Mikuljan je naime u Jastrebarskom dobio 78, a Željko Turk 59 glasova od ukupno 137 članova jaskanskog HDZ-a koji su izašli na izbore. Mikuljan je dobio više glasova i među članovima općinske organizacije HDZ-a općine Krašić.

Članovi HDZ jučer su birali i članove gradskog odbora te izaslanike za skupštinu županijske organizacije. Drugi krug izbora održat će se 6. prosinca kad se bira županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije, kao i izaslanici za Opći sabor Hrvatske demokratske zajednice.

I.K.

TAGOVI | HDZ Jastrebarsko

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!