Dani vina oduševili posjetitelje!

14.10.2019. Uz bogat zabavni i kulturno-umjetnički program, od četvrtak 10. do nedjelje 13. listopada u Jastrebarskom su održani "Dani vina" na kojima su prezentirana najbolja vina jaskanskog kraja

Protekla dva tjedna Jastrebarsko je bilo centar raznih gastro-manifestacija, kulturno-umjetničkog programa, vinskih radionica i vrhunske zabave za sve generacije, a posljednja četiri dana na Sajmištu u šatoru održana je manifestacija "Dani vina" gdje su u novom i drugačijem ruhu prezentirana najbolja vina ovog kraja nastala cjelogodišnjim radom vrijednih jaskanskih vinara.

Grad Jastrebarsko proteklih je dana sjajio u vinskom ruhu, a u Jaski su se, u sklopu manifestacije "Dani vina" održavale razne vinske priredbe, a u perivoju Erdody održane su tri gastro manifestacije: "Dani vina & riba fina", "Dani vina & kotlovina" i "Dani vina & divljač fina", koje su tradicionalno bile izuzetno dobro posjećene. Središnja manifestacija "Dani vina", u prisutnosti visokih uzvanika, svečano je otvorena u četvrtak 10. listopada u šatoru na Sajmištu koji je ove godine zasjao u potpuno novom i drugačijem modernom ruhu.

Od petka do nedjelje tako su se pod šatorom održavale razne degustacije i radionice na temu vina u kojima su svi zainteresirani mogli besplatno sudjelovati. Glazbeni program u četvrtak su otvorile Gazde, a kroz sljedeća tri dana nastavile Učiteljice, Ljubavnici, Begini i Ivan Zak.

Također, ove je godine pod šatorom održan i bogati kulturno – umjetnički program, dok je u petak navečer odrađena i preventivna akcija ’’Ako piješ - ne vozi!’’. 

Nedjelja je pak bila planirana za vatrogasce koji su, između ostalog, predivnim vatrogasnim mimohodom brojnih vatrogaskinja i vatrogasaca te vatrogasnim vozilima kojima raspolaže Zajednica, na najljepši mogući način proslavili 90. obljetnicu Vatrogasne zajednice Grada Jastrebarskog.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!