Dođite na Ljeto u Jaski

27.06.2019. Nedjelja je rezervirana za druženje i zabavu u Perivoju - uz bogat program i besplatan koncert SongKillers-a

Centar za kulturu, Turistička zajednica i Grad Jastrebarsko pozivaju sve sugrađane i ostale željne dobre zabave da sa svojom obitelji i prijateljima provedu ugodne i nezaboravne trenutke u perivoju Erdödy, u nedjelju 30. lipnja 2019.
Ovogodišnje "Ljeto u Jaski" najbogatije je sadržajima do sada, a kao šećer na kraju u Perivoju dvorca Erdödy nastupit će poznata grupa „Songkillers“.
Iz bogate ponude događanja izdvajamo:

1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja u Zagrebačkoj županiji započet će već u 9.00 u jutro, a sportski program nastavlja se uz humanitarni 6-satni ultramaraton u hodanju i trčanju koji počinje u 12.00. Svi zainteresirani moći će provjeriti razinu šećera u krvi i izmjeriti krvni tlak.
I ove godine će nas svojim gostovanjem počastiti Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko koje organizira svoj Otvoreni dan. Već od 14.00 za djecu i odrasle pripremaju bogate sadržaje (spasilačku žičaru, vožnju mini kanaderom, vatrogasni poligon za djecu, vatrogasne vježbe, gašenje požara, natjecanje u veslanju spasilačkim čamcem, pregled opreme, fotografiranje s opremom i vatrogascima i dr.)
U kasnijim popodnevnim satima odvijat će se prezentacija pastirskih igara "Zelena livada". To će biti jedinstvena prilika za upoznavanje starih, već pomalo zaboravljenih igara, ali i dobar poticaj djeci i mladima za učenje o povijesti i kulturnoj baštini našeg kraja. Moći ćete upoznati igre: guranje drvenih kola, penjanje po štriku, bacanje noža u dasku, hodanje na štakama, gađanje praćkom, bacanje palice nogom ili rukom, kozanje i prasićkanje.
Od 18.00 očekuju nas nastupi Svetojanskih mažoretkinja, Plesnog studija Instinct i Shanti studija – ples na svili.
Iza 19.00 opet će crvenim tepihom prošetati male i velike šape. Pripremamo 2. Reviju šapa.
Cijeloga dana, za sve posjetitelje, biti će organizirani bogati sadržaji (gađanje lukom i strijelom, Laser Tag - Šervudska šuma, vožnja jezerom - kajak/kanu, Slick line - hodanje po traci, zabavni program za djecu by Hopsica, zračni tobogani i penjalice, jahanje konja, prezentacija projekta "Živjeti zdravo" te ponuda domaćih proizvoda, jela i pića.
U 21:00, kao šećer na kraju, za sve ljubitelje dobre glazbe organiziramo koncert grupe Songkillers!
Vidimo se na "Ljetu u Jaski"!

N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko | TZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!