Domagoju Šlatu novi četverogodišnji mandat

24.05.2019. Na jučerašnjoj izbornoj sjednici, od 33 članice Sportske zajednice, prisustvovalo je 28 predstavnika, te su jednoglasno izabrali i podržali Domagoja Šlata za predsjednika

U Centru za kulturu Jastrebarsko, održana je izborna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Jastrebarskog gdje je izabrano novo-staro vodstvo upravnih tijela. Skupštinari su birali predsjednika, dopredsjednika, Upravni i Nadzorni odbor.  Nakon dolaska na čelo Zajednice 2015. Domagoj Šlat, s tadašnjim Upravnim odborom u 4 godine nakon mnogobrojnih problema unutar Skupštine, pretvara Zajednicu u respektabilnu udrugu koja ima samo za cilj opći napredak sporta na području Grada. Nakon ponovnog izbora, Šlat se zahvalio svim članicama na povjerenju koje su mu dali za novi mandat, ali i podršku kada ja bio izabran 2015. godine.

Izrazio je zadovoljstvo zajedništvom koje vlada u Skupštini, ali i osjećaj obaveze da i dalje nastavi raditi za sportske klubove i njihov napredak. Istaknuo je također da postoje još uvijek određeni problemi i stvari koji se mogu i moraju bolje riješiti, te će upravo to biti u fokusu u mandatu koji dolazi. Upravo te probleme i stvari su detektirale i same članice Zajednice u anonimnoj anketi koju je Zajednica provela. Također, u navedenoj anketi, klubovi su rad Zajednice u prethodnom mandatu ocijenili sa ocjenom vrlo dobar.

Domagoja Šlata za predsjednika, Ivan Hodak (Karate klub Jastreb) izabran je za dopredsjednika, a za članove Upravnog odbora izabrani su: Mateja Baltorinić – Svetojanske mažoretkinje, Mario Brnabić – Rukometni klub Jaska, Danijel Slavić – Nogometni klub Jaska, Krešimir Radelja – Atletski klub Jastreb 99, Tomislav Matek – Nogometni klub Desinec, Ivan Šeperić – Grdiša – Orijentacijski klub Jelen i Tomislav Ciban – Stolnoteniski klub Jaska. U Nadzorni odbor, izabrani su ponovno Ines Jerčinović i Darko Stipanec, te po prvi puta Ivana Španić.

M.G.

TAGOVI | SZG Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!